WORKSHOPS & CATERING

Worst maken is leuk en we verspreiden ons enthousiasme dan ook graag. Tijdens een workshop leggen we alle do’s en don’t van het worst maken uit aan enthousiastelingen die graag van de darm en het deeg willen weten. Daarnaast staan we ook regelmatig met onze producten op markten en braderieën. Mocht u graag willen dat wij bij u komen om voor een workshop, demo of om uw evenement op te leuken met vers gemaakte broodjes worst en andere huisgemaakte lekkernijen. Neem dan gerust contact met ons op.

CATERING

Wij zijn altijd in voor een feestje en helpen u graag om uw speciale gelegenheid nog bijzonderder te maken. Uiteraard doen wij dit wel geheel in onze eigen stijl. Of het nu graag om een buffet waar wij voor u en uw gasten een half varken op diverse manieren bereiden of een smakelijk assortiment huisgemaakte borrelhapjes van onze eigengemaakte duurzame producten. Ook een uitgebreide broodjeslunch behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke broodjes Porchetta of ons eigen broodje Beuling (een broodje gezond met droge worst en een eigen saus).  of een gezellige hotdog bar voor de deur met onze huisgemaakte en gerookte hotdogs. Geheel in overleg stellen we graag iets bijzonders voor u en uw gasten samen.

WORKSHOPS

Worst is al zo oud als de weg naar Rome. Toch is het voor vele een mysterieus en bijna mythisch object. Tijdens een workshop laten we graag zien dat de term eenheidsworst totaal niet opgaat als het gaat om zo’n mooi ambachtelijk product. We vertellen graag over de oorsprong van worst, de ingrediënten en de diverse manieren van bereiding. Na een korte introductie en wat worsttheorie gaan we aan de slag met het maken van een aantal worstvarianten. Aansluitend genieten we onder het genot van een drankje en enkele bijgerechten van de vruchten van onze noeste arbeid. We hebben diverse locaties die als achtergrond kunnen dienen van een leuke en gezellige middag/avond vrij worstelen. In overleg ook mogelijk om op een eigen locatie een workshop te doen.

Een workshop is een super leuke invulling voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een teambuildingsdag. De cursus professioneel worstelen kan ook gecombineerd worden met een rondleiding op een biologische boerderij of een demonstratie uitbenen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.