VERSE & BEREIDE VLEESWAREN

Naast onze gedroogde vleeswaren kunt u bij ons ook terecht voor verse en bereide producten zoals verse worst, patés, Porchetta, Hotdogs en hamburgers. Deze worden op bestelling vers voor u bereid. Patés, Rillettes en terrines zijn bereidingen van vleeswaren die uitermate geschikt zijn als mondvermaak bij een mooi glas wijn of lekker speciaal biertje. Vaak geserveerd op een crostini of een mooi broodje. Paté is de (Franse) aanduiding voor vleesproducten waarin lever wordt gebruikt. Rillettes zijn doorgaans lang gestoofde vleesproducten. Door de langzame garing en een zorgvuldig gekozen kruidenbouquet ontstaan smakelijk smeersel van dierlijk genot. We werken veel met seizoensgebonden producten, hierdoor verandert ons aanbod regelmatig. Neem contact met ons als u wilt weten wat wij zoal voor u kunnen bakken.

BEREIDE VLEESWAREN

PATÉS

Onze pate de campagne of eigenlijk boerenpaté is een echte Franse klassieker. Daarnaast maken we paté van onder ander eend, gans, varken, zwijn en hert. De grovere maling van het vlees geeft een lekkere bite aan de patés. De patés wordt op smaak gebracht met diverse verse kruiden en likeuren.

SMAKEN:  Cognac & quatre epices (Boerenpaté), Appelcalvados, Wildzwijn met gepofte kastanjes, Eend met sinaasappel & 5 spice.

± 600 gram

BEREIDE VLEESWAREN

RILLETTES

Op een echte borrelplank mag een rillette niet ontbreken. We maken ze van voornamelijk van eend, gans, vis en wild. Door deze lang te stoven en te mengen met onder andere bouillon getrokken van de carcassen onstaan een super lekker smeersel om brood mee te bestrijken. Lekker bij de borrel of gewoon als tussendoortje.

SMAKEN:  Eend sinaasappel & 5 spice, Makreel.

± 600 gram

BEREIDE VLEESWAREN

TERRINES

Het deeg van deze heerlijk terrine van zeevruchten bestaat uit mooie witvis, gevuld met gerookte zalm en garnalen. De buitenzijde is omlegd met gerookte paling. Maar ook andere combinatie zoals bv mosselen en kreeft zijn mogelijk.

± 600 gram

BEREIDE VLEESWAREN

VERSE WORST

Worst! Het meest veelzijdige stukje vlees. We maken dan ook verse worst in alle soorten en maten. Er is maar weinig wat je niet in een darm kan stoppen en dat proberen we dan ook graag uit. We maken worst van varken, kip, rund en wild. Speciale wensen? Geen probleem. Vanaf 10 kilo stellen wij graag een recept speciaal voor u samen.

SMAKEN:  Cognac & quatre epices (Boerenpaté), Appelcalvados, Wildzwijn met gepofte kastanjes, Eend met sinaasappel & 5 spice.

 vanaf 10 kilo

BEREIDE VLEESWAREN

PORCHETTA

Porchetta is eigen lijk een geroosterde varkensbuik waarbij de lende van het varken in het buikspek wordt gerold. De buik wordt gevuld met een bouquet aan verse groene kruiden en geroosterd. Het zwoerd aan de buitenzijde wordt hierbij super knapperig en geeft een lekkere crunch bij het eten. Naast warm is een porchetta dun gesneden ook super lekkere op een broodje.

± 4000 gram

BEREIDE VLEESWAREN

Hotdogs

Wat is een worstmakerij zonder deze bijzonders lekkere sappige knakker in het assortiment. Onze huis hotdogs is gemaakt van een mix van rund en varkensvlees, maar voor de gelegenheid maken we ook weleens een andere knakker. De worsten worden warmgerookt op een mengeling van Beuken en Eikenhout.

SMAKEN:  Klassieke hotdogs, Chorizo-dogs, Thaise Kipdogs

± 80 gram vanaf 10 kilo.

Beuling Charcuterie Zalmcroquet

BEREIDE VLEESWAREN

CROQUETTE

Lang voordat wij onze passie voor verduurzaamde vleesproducten ontdekten voerden wij een hevige onderlinge strijd om elkaar af te troeven met de ultieme croquette. Onze opgedane ervaringen komen nu dan ook nog steeds van pas. Een standaard kroket haal je maar bij de supermarkt of het frietkot. We maken croquetten van onder andere zalm, varken & wild. Gewoon omdat het kan!

SMAKEN:  Zalmcroquette, Ganzencroquette, Wildcroquette.

per 100 stuks